Fillers Och Botox I Linköping

Fillers Och Botox I Linköping

Fillers och botox i Linköping Fillers och botox är två typer av estetiska injektionsbehandlingar som tack […]

Fillers och botox är två typer av estetiska injektionsbehandlingar som tack vare sin enkelhet och effektivitet nått stor popularitet i ett vitt spann av åldrar. Tack vare regleringar i svensk lagstiftning är fillers och botox idag mycket patientsäkra behandlingar, eftersom estetiska injektionsbehandlingar endast får utföras av medicinskt legitimerad personal (läkare, tandläkare, sjuksköterskor) med erforderlig specialisering.

När du vänder dig till Johansson & Lundström Medical för behandling med fillers eller botox i Linköping, kommer du först bokas in på ett obligatoriskt konsultationsmöte. Under detta inledande samtal kommer dina individuella förutsättningar noggrant granskas av din behandlande läkare, och tillsammans diskuterar ni dina önskemål inför behandlingen och vilka resultat du kan förvänta dig av botox och fillers.

 

Behandlande läkare hos Johansson & Lundström Medical i Linköping

På kliniken arbetar Dr. Andreas Johansson och Dr. Philip Lundström, som utöver sin specialisering inom estetiska injektionsbehandlingar i grunden är utbildade öron-, näsa-, halsläkare med goda erfarenheter av ansiktskirurgi. Johanssons och Lundströms samlade kompetenser och djupa förståelse för ansiktets anatomi lämpar sig mycket väl för estetiska ansiktsbehandlingar som fillers och botox.

Självklart kommer du som vänder dig till oss på Johansson & Lundström Medical få ett personligt bemötande, och en behandling där dina unika förutsättningar står i centrum. Alla behandlingar som utförs hos oss är individuellt anpassade efter behandlande läkares medicinska bedömningar. Helt i enlighet med svensk lagstiftning delegeras inga injektionsbehandlingar, och du som är patient hos oss är alltså helt trygg med att det är just våra legitimerade läkare du kommer att möta och behandlas av på kliniken.

 

Rätt val av fillers eller botox i Linköping

Under det inledande konsultationsmötet hos Johansson & Lundström Medical kommer din läkare noggrant undersöka dina personliga förutsättningar, och göra en bedömning av vilken typ av behandling som kommer ge dig bäst resultat. Kliniken erbjuder de mest efterfrågade injektionsbehandlingarna, filler och botox, och använder självklart endast marknadsledande produkter.

 

Fillers – Juvederm från Allergan

Johansson & Lundström Medical väljer att använda fillers baserade på hyaluronsyra (HA, hyaluronic acid) som är ett i kroppen naturligt förekommande ämne som ger din hy fyllighet och spänst. När din kroppsegna produktion av hyaluronsyra avtar med åldern, kan en injektion av HA-baserade fillers hjälpa till att återskapa förlorad volym i ansiktet, fylla ut fina linjer och rynkor samt förbättra form och ansiktskonturer.

 

Botox – Vistabel från Allergan

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som används för att behandla en rad olika medicinska åkommor, som till exempel migrän eller överdriven svettning. Medlets egenskaper gör det även mycket effektivt för att avhjälpa oönskade dynamiska rynkor genom att skapa en tillfällig förlamning av de ansiktsmuskler som skapar rynkorna.

På vår hemsida hittar du ytterligare information om hur en behandling med fillers och botox går till. Självklart kommer du även informeras noggrant av behandlande läkare inför din behandling. Alla behandlingar äger rum i våra moderna och ändamålsenligt anpassade lokaler på Torkelbergsgatan 14B i Linköping.

 

Frågor och svar om fillers och botox - FAQ

Får vem som helst behandla med fillers?

Eftersom fillers är en injektionsbehandling regleras vem som får utföra behandlingen i svensk lag. I Sverige får endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor med nödvändig specialistkompetens utföra fillersbehandlingar.

 

Vad är fillers?

Fillers är en estetisk injektionsbehandling som utförs för att återställa och förbättra form och fyllighet i ansiktet. Det kan också verka som utfyllnad av fina linjer och rynkor, samt korrigera snedhet och asymmetri i olika områden i ansiktet.

 

Var kan jag göra fillers i Linköping?

Johansson & Lundström Medical i Linköping erbjuder behandling med fillers och botox. Hos oss möter du legitimerade läkare med erforderlig specialistkompetens och behandlas med marknadsledande produkter.

0
Feed